Op de bodem van Rietdiep bevinden zich oneffenheden. Hiervan ondervindt de pleziervaart hinder door schade aan hun buitenboordmotor. In opdracht van de gemeente Groningen hebben wij met behulp van een ponton met daarop onze midikraan dit verwijderd. De werkzaamheden worden binnenkort hervat.

Klik hier voor film1, film 2 en film 3

Een locatie waar ontspanning en inspanning elkaar raken

 Het project ReitdiepHaven is ideaal gelegen! Het ligt ten noorden van de ring van Gronignen en de Groningse stadswijken Vinkhuizen, Paddepoel en Gravenburg. Tevens vormt Reitidiephaven het nieuwe centrum van de recent gebouwde en gewilde woonwijk Reitdiep. Daarnaast vindt u op korte afstand het Zernike Science Park (onderdeel van de Rijksuniversiteit Groningen). Ook zijn diverse scholen, sportvoorzieningen, culturele centra en medische voorzieningen binnen handbereik.

Wilt u nog even snel de laatste boodschappen in huis halen of een middag varen op het water? Het kan allemaal in ReitdiepHaven.Met de fiets bent u al binnen 20 minuten in de bruisende binnenstad van Groningen (10 minuten met de auto). Ook is er een goede busverbinding. Vanuit ReitdiepHaven kunt u dus alle kanten op!

Deze combinatie van inspanning en en ontspanning maakt ReitdiepHaven zo bijzonder. Hier kunt u optimaal genieten van de stedelijke voorzieningen op korte afstand en de rust en ruimte van het Groningse platteland naast de deur.