Skip to main content
 
 
 
 
 
 
 
1
1

Overheden

Uw visitekaartje? Onze zorg!

Groen. Eén van de aspecten waarop overheden worden afgerekend. Door burgers. Door bezoekers. Groenvoorzieningen springen immers in het oog. En dus moeten ze er verzorgd, representatief bij liggen. Een rommelige indruk? Die blijft hangen. Een indruk bepaalt voor een niet onbelangrijk deel het imago, het beeld van uw organisatie. Groenvoorziening van der Werf is uw partner als het om aanleg en onderhoud van uw groenvoorziening gaat. Een betrouwbare partner. Een all-round partner. Een partner met jarenlange ervaring op het vakgebied. Een bedrijf met hart voor uw zaak; voor uw groen.

Veelzijdig

Groenvoorziening van der Werf beheert het vak tot in de puntjes. Onze opdrachtgevers zijn uit alle sectoren afkomstig: profit en non-profit. Luisteren naar de klant; dat is het uitgangspunt in onze bedrijfsvoering. Wij bieden een compleet pakket aan werkzaamheden: van grondverzet tot onderhoud van vijvers en watergangen. Van bermonderhoud tot plantsoenaanleg. Het spreekt voor zich dat ons machinepark volledig up-to-date is. En ons personeel? Om kort te gaan: betrokken, gemotiveerd en uitstekend geschoold.

Rendement

Kostenbewust. Modewoord? Als het aan ons ligt bepaald niet. Wij geloven in efficiëntie. In waar voor het geld. Groenvoorziening van der Werf denkt graag met u mee als het om optimaal rendement van uw budgetten gaat. Geld kun je maar één keer uitgeven. En dat moet goed en doelmatig gebeuren.

Terreininrichting en Wegenbouw

Niet alleen uw groen is bij ons goede handen. Ook grondwerk, riolering, bestratingen, en waterbouwkundige werken verzorgen wij o.a. voor Gemeenten, Bedrijven, Woningcorporaties en Particulieren. Kortom, de gehele inrichting van uw project ondergebracht bij één bedrijf. Een bedrijf die zowel het grijs als groen serieus neemt. Vooral duurzaamheid, creativiteit, functionaliteit zijn de sleutelwoorden waar wij garant voor staan. Graag staan we u met raad en daad bij om uw buitenruimte een toegevoegde waarde te geven. En uiteraard verzorgen wij ook het onderhoud! Voor het onkruidvrij houden van verhardingen beschikken we over een machine die selectief onkruid bestrijdt.

Ecologie

De toekomst. Dat is ook onze zorg. Een van onze specialisatie is daarom groenaanleg en groenbeheer volgens ecologische principes en uitgangspunten. Uw omgeving zal dat in de nabije toekomst ook meer en meer van u gaan verwachten. Wij hebben daarin de afgelopen jaren een schat aan ervaring opgebouwd. Ook voor advies over ecologisch groenbeheer kunt u bij ons terecht. Wij delen onze ervaring graag met u. Groenvoorziening van der Werf werkt permanent aan kwaliteit. Ook aan de kwaliteit van onze bedrijfsvoering en ons personeel. Niet alleen omdat opdrachtgevers dat van ons eisen; wij vinden op onze beurt dat we opdrachtgevers gewoon het optimale moeten kunnen bieden. Ons bedrijf is daarom niet alleen ISO 9001:2000 en VCA**-gecertificeerd; Groenvoorziening van der Werf is tevens houder van het keurmerk ‘Groenkeur’. Een predikaat dat we met trots voeren. Een predikaat dat u vakbekwaamheid, betrouwbaarheid, duidelijkheid en kwaliteit garandeert.

Uw groen is bij ons in goede handen!

Neemt u gerust eens contact met ons op of komt u eens langs.