Skip to main content
 
 
 
1
1

Particulieren

Uw tuin? Onze zorg!

Tuinaanleg, daar gaat een hoop denkwerk aan vooraf. Mogelijkheden te over, immers. Op het moment dat u door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet, is het misschien tijd voor een gedegen advies van Groenvoorziening van der Werf. Wij zijn uw partner als het om uw tuin gaat. In de ontwerpfase. Op het moment dat uw droomtuin in uitvoering gaat. Een voor het onderhoud. Uw rustpunt? Ons ontwerp!
We brengen nogal wat uurtjes door in onze tuin. Genoeglijke, sfeervolle uurtjes. Rust vinden we er. Ontspanning. Een hobby vaak ook. Een tuin moet zitten als een jas, vinden wij. Moet jaren lang plezier verschaffen. Moet variatie en verrassing brengen. Moet afgewogen zijn ontworpen. Het moet passen! Groenvoorziening van der Werf helpt u graag op weg. Wij werken intensief samen met een aantal gerenommeerde tuinontwerpbureaus, die feilloos inspelen op uw individuele wensen. Zij weten uw verlangens en uw ideeën te transporteren in een ontwerp dat toegevoegde waarde voor uw woning betekent. Een ontwerp waarin u zich herkent. Een ontwerp waarin u zich jarenlang in thuis zult voelen. Groenvoorziening van der Werf is uw partner als het gaat om het ontwerpen van een groen, kleurrijk, gevarieerd rustpunt!

Uw droom? Onze uitvoering

En daar ligt ‘ie dan. De definitieve schets van uw droomtuin. Plat. Eén dimensionaal. En dan de uitvoering. Zelf doen is natuurlijk een optie, maar kan flink wat tijd vergen. Om over de moeite maar niet te spreken… Groenvoorziening van der Werf maakt het u graag makkelijk. Laat onze groenspecialisten los op uw ontwerp en uw droomtuin wordt werkelijkheid. Een hele zorg minder.

Uw groen? Ons onderhoud!

Niks gaat vanzelf. Zeker het onderhoud van een tuin niet! Dat vraagt niet alleen tijd. Kennis en vakmanschap zijn op zijn minst zo belangrijk. En dat heeft niet iedereen in huis. Wij wel! Ons personeel zet graag de tanden in uw tuin. Maakt uw groene oase klaar voor welk jaargetijde dan ook. Met kennis van zaken; met liefde en toewijding (en met een prijskaartje dat u zeker zal aanspreken…!). Groenvoorziening van der Werf werkt permanent aan kwaliteit. Ook aan de kwaliteit van onze bedrijfsvoering en ons personeel. Niet alleen omdat opdrachtgevers dat van ons eisen; wij vinden op onze beurt dat we opdrachtgevers gewoon het optimale moeten kunnen bieden. Ons bedrijf is daarom niet alleen ISO 9001:2000 en VCA**-gecertificeerd; Groenvoorziening van der Werf is tevens houder van het keurmerk ‘Groenkeur’. Een predikaat dat we met trots voeren. Een predikaat dat u vakbekwaamheid, betrouwbaarheid, duidelijkheid en kwaliteit garandeert.

Uw groen is bij ons in goede handen!

Neemt u gerust eens contact met ons op of komt u eens langs.