Skip to main content
 
 
 
1
1

Bedrijven

Uw imago? Onze zorg!

Een verzorgde buitenruimte is uw visitekaartje

Groen is onmisbaar, ook in een bedrijfsmatige omgeving. Het zorgt voor een optimale presentatie naar buiten toe en draagt bij aan een fijne werkomgeving. De ruimte rond uw bedrijfspand is het visitekaartje voor uw bedrijf. Ook uw tuin draagt bij aan de uitstraling van uw onderneming. Niets is zo belangrijk als een eerste indruk; die kunt u maar één keer maken. Groenvoorziening A.J. van der Werf B.V. is uw partner als het gaat om aanleg en onderhoud van uw buitenruimte.

Wij bieden een compleet pakket aan werkzaamheden. Niet alleen uw groen is bij ons in goede handen. Ook voor het grijs hebben wij de benodigde kennis en mankracht in huis. Wij verzorgen ook grondwerk, riolering en waterbouwkundige werken.  Daarnaast natuurlijk ook het onderhoud. Voor het onkruidvrij houden van verhardingen beschikken wij bijvoorbeeld over een machine die selectief onkuid bestrijdt.

Groen passend bij uw bedrijf

Als ondernemer concentreert u zich op de bedrijfsvoering. De aanleg en het onderhoud van u buitenruimte kunt u volledig uitbesteden aan ons. Bij het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw buitenruimte letten wij op de functionaliteit van het groen en de zichtbaarheid van uw bedrijfspand. Een beplanting met kleur op in het oog vallende plekken zorgt voor een aangenaam uitzicht vanaf zowel de weg als vanaf uw bedrijfspand. Samen met u bekijken we welke groene aankleding bij uw bedrijf past. Door onze ervaring met de aanleg van bedrijfstuinen weten wij sfeer, praktisch gebruik en onderhoudskosten naadloos op elkaar af te stemmen. Gun uw bedrijf een prachtige uitstraling middels een passend en goed onderhouden bedrijfsruimte. Wij staan u met raad en daad bij om uw bedrijfsruimte een toegevoegde waarde te geven.

Waar voor uw geld

Geld kun je maar één keer uitgeven. U let terecht op uw bedrijfskosten en wilt uw budgetten efficiënt inzetten. Wij denken met u mee als het gaat om een optimaal rendement van deze budgetten, op een respectvolle en doelmatige wijze. Wij bieden u waar voor uw geld.

Veelzijdig

Een goede inrichting van uw buitenruimte betreft niet alleen het groen. Het vraagt ook om een bewuste keuze voor bijvoorbeeld bestrating, meubilair, verlichting en plantenbakken. Bij de inrichting van uw bedrijfstuin denken wij na tot in detail zodat u een compleet product krijgt. Daarnaas kunt u ook voor grondwerk, hekwerk, riolering en waterbouwkundige werken bij ons terecht. Tot slot verzorgen wij uiteraard ook het onderhoud. Voor het onkruidvrij houden van verhardingen beschikken wij bijvoorbeeld over een machine die selectief onkruid bestrijdt. Kortom: de gehele inrichting van uw bedrijfstuin ondergebracht bij één bedrijf.