Aan de Barthold Entensweg te Middelstum hebben wij beplanting aangebracht volgens het concept VitaalGroen. VitaalGroen heeft drie belangrijke kenmerken, te weten een sterk beplantingsconcept, functionaliteit en kwaliteit in groen.

Sterk beplantingsconcept

De juiste plant op de juiste plaats en het centraal stellen van de natuur, vormen de uitgangspunten van VitaalGroen. Vakkundige aanleg volgende de gestelde richtlijnen en beheermethoden resulteert in vitale (duurzame) beplanting en reductie van kosten.

Functionaliteit en originaliteit

Professionele werkwijze in combinatie met een zorgvuldig geselecteerd plantassortiment waarborgt het gewenste eindbeeld. Het onder milieukeur gekweekte assortiment bestaat it spreciaal gelecteerde vast planten, varens en siergrassen, toegepast in combinatie met heesters

Kwaliteit in groen

De basis voor kwaliteit zijn bodemverbeterende werkzaamheden, hoge plantdichtheid en specifieke wijze van het aanbrengen van plantmateriaal. Met VitaalGroen wordt onder vakkundige begeleiding een snelle gesloten beplanting gerealiseerd. Een kenmerkende eigenschap daarbij is dat VitaalGroen door groenvoorzieners en sw-medewerkers eenvoudig is et beheren. Onderhoudskosten blijven beperkt doordat het sterke plantassortiment machinale bewerking verdraagt.

Wenst u meer info betreffende VitaalGroen, neem gerust contact met ons op via de e-mail info@groenwerf.nl of 050-3012500.