Skip to main content
Nieuws

Beurs Eemshaven 12 en 13 juni aanstaande

Op bovengenoemde dagen zullen wij in samenwerking met Fivelingo en Vertisol deelnemen aan de Eemsdeltabeurs in de Eemshaven. Indien u de beurs wenst te bezoeken kunt u een e-mail sturen naar info@groenwerf.nl. Wij zorgen er dan voor dat u in het bezit komt van een toegangskaart. U kunt uiteraard ook bellen naar 050-3012500.

Sinds de grote vlucht van de Eemshaven en de industriële bloei van het gehele  Eemsdelta gebied, is de behoefte aan een fysiek platform voor contact tussen de  bedrijven alleen maar groter geworden.Dat is ook gebleken tijdens de eerste editie  van de Eemsdelta Expo. Daarom hebben Groningen Seaports, Eemshaven.info,  SBE, BBE en de uitgever van het vakblad Eemsdelta Kringen besloten woensdag 12 en donderdag 13 juni 2013 voor de tweede maal de EEMSDELTA EXPO te  organiseren. De vakbeurs wordt georganiseerd in een luxe tijdelijk paviljoen dat geplaatst gaat  worden in de Eemshaven.

De vakbeurs is geopend op:

woensdag 12 juni van 12.00 tot 22.00 uur en

• donderdag 13 juni van 10.00 tot 18.00 uur.

MEER DAN EEN VAKBEURS ALLEEN

Centraal op de beursvloer van de EEMSDELTA EXPO wordt een congresruimte  ingericht waar diverse inlooplezingen worden verzorgd. Logisch is dat  duurzaamheid en energie en dan met name windenergie een belangrijk thema van  het congres zal worden. Ook deelnemende bedrijven kunnen een bijdrage aan de  inlooplezingen leveren.

UNIEKE LOCATIE

Midden in de Eemshaven verschijnt voor deze vakbeurs een luxe tijdelijk paviljoen  van ongeveer 5.000 m2 groot met voldoende gratis parkeerplaatsen en een  perfecte horeca. Alleen al de bouw van het complex zal veel aandacht vragen in de regio.

Raadpleeg voor meer info www.eemsdeltaexpo.nl

Leave a Reply