Skip to main content

Door werkvoorzieningschap Alescon in Assen worden wij ingehuurd om machinaal hagen te mulchen in de stad en omgeving.

Voor Alescon Beilen deden we dit al twee jaar, dit seizoen voor het eerst ook in Assen en omgeving. Hans Brouwers, uitvoerder de Roo Drente & Groenvoorziening A.J. van der Werf BV: “Wij worden ingehuurd voor onze machine. Die wordt bediend door onze machinist en de medewerkers van werk-leerbedrijf Alescon doen het handmatige gedeelte. In Assen zijn vrij veel hagen die geknipt kunnen worden, dus we zijn nog steeds bezig. Het voordeel van machinaal mulchen is dat je takafval direct verkleind wordt en dus kan blijven liggen: het verteert gewoon weer. En het is lang niet zo arbeidsintensief als handmatig mulchen, de mannen die het handwerk moeten doen worden op deze manier minder zwaar belast. Zij knippen de delen waar de machine niet bij kan en ze blazen het restmateriaal aan”.

Meer foto’s kunt u zien onder het item foto’s

Leave a Reply