Skip to main content

Onlangs heeft de jaarlijkse audit voor Groenkeur BRL Groenvoorzeining en Boomverzorging (incl. ISO 9001.2008) en VCA** weer plaatsgevonden. C+ certificering heeft bij de interne processen geen enkele tekortkoming geconstateerd. Het projectbezoek vond dit jaar plaats in Borger, Garmerwolde en Appingedam, waar onze  medewerkers bezig waren met het onderhoud aan bomen, beplantingen en de aanleg van een tuin rondom de school Olingertil te Appingedam, respectievelijk in opdracht van het Land van Bartje, Waterschap Noorderzijlvest  en de gemeente Appingedam. Ook hier was alles, zoals verwacht, in orde.

Dit alles heeft geleid tot een goed resultaat betreffende de jaarlijkse audit van de certificaten. Deze audit voor het gehele bedrijf is een logisch vervolg op de certificatie waaraan wij al vele jaren voldoen. Wij vinden het belangrijk de kwaliteit van onze diensten en producten continu te optimaliseren. Medewerkers en klanten moeten immers verzekerd zijn van een constante kwaliteit, onafhankelijk van afdeling of contactpersoon. Het certificaat is voor ons geen doel op zich, maar dient als garantie dat tevredenheid van klanten bij het bedrijf voorop staat. De klanttevredenheid wordt dan ook continu gemeten en gebruikt als referentiekader bij het vaststellen van verbeteracties en het bedrijfsbeleid. De klanttevredenheid kunt u op de homepage van onze website raadplegen onder de button klantenvertellen.

Onze certificaten zijn te downloaden onder de button Certificaten.

Leave a Reply