Skip to main content

In opdracht van het Groninger Landschap zijn wij bezig met de herinrichting van het terrein rondom een in 2009 door het Groninger Landschap aangekochte boerderij.

Deze fraaie kop-hals-romp boerderij kwam eind 2009 in ons bezit bij de aankoop van extra weidegronden om een aaneengesloten weidevogelreservaat in het Reitdiepgebied te kunnen inrichten. De Boerderij ligt uniek: midden in de natuur, nabij het Reitdiep en toch vlak bij de stad. Dit fraaie Rijksmonument restaureren wij met oog voor detail en krijgt een passende, nieuwe bestemming. Na voltooiing van de werkzaamheden medio 2016 gaan wij op zoek naar een huurder met bedrijvigheid aan huis.

Het beleid van het Groninger Landschap is gericht op het zoveel mogelijk delen van de natuur- en cultuurschatten waar ze verantwoordelijk voor zijn. De bezoekerscentra vertellen het verhaal achter de landschappen en vanuit deze locaties organiseren wij bijeenkomsten, excursies en festivals. Een aantal van onze wandelingen en fietstochten starten er.

En… wie de jeugd heeft, heeft de toekomst dus kunnen de kids bij ons terecht voor speciale jeugdprogramma’s.

Alles met elkaar kun je rustig zeggen: er is áltijd wat te doen bij Het Groninger Landschap!

IMG_1533IMG_1523De Paddepoel (10)De Paddepoel (14) De Paddepoel (1)De Paddepoel (8)