Skip to main content

Reclamekaravaan Wielerronde Bedum.

Tijdens de afgelopen dinsdag verreden wielerronde in Bedum werd vooraf door ons deelgenomen aan de reclamekaravaan. (meer foto’s kunt u zien op het item foto’s)

Wat ooit is begonnen als een éénmalige dorpsactiviteit is nu uitgegroeid tot een waar wielerspektakel. De Omloop van Bedum. Zowel voor de renners als voor het publiek een spectaculaire wielerronde. Voor de renners is het afzien in de 53 rondes die gereden moet worden om als eerste te finishen.

De renners komen graag naar Bedum vanwege een veilig en mooi parcours in het centrum van het dorp Bedum. De renners bereiken hier snelheden tot wel 55 km per uur! Voor de vele bezoekers is het aantrekkelijk om vanaf de zijlijn te zien hoe snel en elegant de wielrenners de 100 kilometer afleggen.
Bekijk hier onze filmfragmenten

Leave a Reply