Skip to main content

De Promotiedagen voor het bedrijfsleven Noord Nederland wordt gehouden op 6 en 7 november 2018. De beurs heeft zich in de afgelopen jaren een vaste plek in de agenda van de Noord-Nederlandse ondernemer weten te verwerven. Ondanks alle mogelijke vormen van elektronisch zakendoen, blijft persoonlijk contact hét middel om een duurzame zakelijke relatie op te bouwen.

Wij nodigen u van harte uit om onze stand te bezoeken!

Openingstijden van de beurs: dinsdag 6 november van 12.00 uur tot 22.00 uur en woensdag 7 november ook van 12.00 uur tot en met 22.00 uur.

U kunt ons vinden op het plein Hogeland. De openingshandeling van het plein vindt dit jaar plaats door Andre Kuipers. U kunt zicht via onderstaande link aanmelden.

Aanmelden Andre Kuipers

A Kuipers

 

Voor toegangskaarten kunt u contact opnemen via 050-3012500. U kunt ook een e-mail sturen naar info@groenwerf.nl. Wij zullen er dan voor zorgen dat u tijdig over de kaarten kunt beschikken.

Succesformule

De Promotiedagen is een toegankelijke beurs die slechts een kleine investering vergt, maar optimale efficiëntie en kwaliteit biedt. In een periode van twee dagen krijgt u de mogelijkheid vele zakelijke contacten te leggen in een zeer verzorgde entourage. Uit de cijfers blijkt dat deze opzet werkt. Het aantal zakelijke bezoekers is in de afgelopen twintig jaar van 3.000 tot 27.500 gestegen, terwijl het aantal deelnemers is gegroeid tot zo’n 650 in 1100 standunits. De beursformule werd hiertoe telkens aangepast en geperfectioneerd met wisselende thema’s, aansprekende bijeenkomsten, productintroducties en noviteiten.

Belangrijke zakelijke contacten

Steeds vaker blijkt dat er bij de noordelijke bedrijven, instellingen en overheden belangstelling is om zaken te doen en samen te werken binnen de eigen regio. Juist daarom zorgt een platform als de Promotiedagen voor het bedrijfsleven Noord Nederland voor vele belangrijke zakelijke contacten. In korte tijd kan op informele manier worden bijgepraat met bestaande klanten en leveranciers. Ook buiten de regionale grenzen blijft het succes van de Promotiedagen niet onopgemerkt, gezien deelname van landelijk opererende bedrijven en instellingen in diverse branches. Over de landsgrenzen heen is er de laatste jaren toenemende interesse met deelnemers vanuit onder meer Duitsland, Polen, Zweden, de Baltische Staten en China.

Leave a Reply