Skip to main content

Alex Hoek was 1 september 20 jaar in dienst van Groenvoorziening A.J. van der Werf BV. In 1993 begon hij als tractorchauffeur. Nu zit hij al achttien jaar op de kraan, nog altijd met veel plezier. Alex: “Ik hoop dat ik hier nog twintig jaar mag blijven”.

Alex begon in mei 1993 als uitzendkracht, en werd in september dat jaar vast aangenomen. De variatie in zijn werk en de vrijheid die hij heeft, maken dat zijn werk hem nog elke dag goed bevalt. Alex: “Via de mail hoor ik van tevoren waar ik moet zijn. Dan kan elke keer een andere plek zijn. Op dit moment zijn we bezig sloten schoon te maken, daar zijn we nog wel een paar weken zoet mee. Een volgende keer moet ik bijvoorbeeld een tuin aanleggen, of een stukje natuuropbouw realiseren”.

Alex hoopt dat hij minstens nog eens twintig jaar bij Van der Werf kan werken. “En nog een poosje langer, want dan moet ik nog wel even tot mijn pensioen. Ik hoop dat het bedrijf nog lang mag bestaan en dat ik nog lang mag blijven!”

Namens je collega’s en directie gefeliciteerd met dit jubileum en op naar de 25 jaar!

Leave a Reply